diumenge, 25 de març del 2012

EXCURSIÓ A LA FONT DE L'ALZINA

Avui diumenge hem estat a la Font de l'Alzina,  lloc ideal per fer un picnic familiar.


Pujant en cotxe per la Carretera de la Font de l'Alzina, perpendicular al carrer Anselm de Riu, arribem a una parada de bus (per tant també podem arribar amb el B20 o B27). Allà a un parking de terra podem deixar el cotxe.

També podem seguir una mica més endavant fins arribar a l'Àrea d'Esplai de les Oliveres, allà podem deixar el cotxe i fer un picnic dels de sempre, a l'ombra d'uns arbres en un terreny pla i amb espai per als nens per còrrer i gaudeixin del parc que hi ha.

Àrea de les Oliveres
Si volem fer des d'aquí una petita excursió amb els nanos petits, anem camí amunt fins arribar al restaurant La Font (93 468 01 99). En aquest podem pendre a la terrassa o dinar amb reserva. També disposen de taules de lloguer (petites i grans) per tant pots portar el menjar de casa; al costat hi ha un petit parc.

Si seguim el camí arribem ja a la Font de l'Alzina, allà la canalla gaudeix d'un espai d'arbres, de solana i obaga... els grans disposem de taules per preparar un picnic i/o dinar.

Hi ha molta vida aquí, ciclistes, senderistes, famílies passejant gossos, grans buscant espàrrecs, iaios omplint garrafes d'aigua... ja sabeu, ara ens acompanya el temps...





Vistes caminant cap a la Font
Font de l'Alzina

1 comentari: