dijous, 19 de juliol del 2012

FESTA MAJOR D'ESTIU 2012 - 31 D'AGOST - 1,2,3 DE SETEMBRE

Festa Major d'Estiu 2012, els dies 31 d'agost, 1, 2 i 3 de setembre a la nostra ciutat de Santa Coloma de Gramenet (de divendres a dilluns).

Hem fet un filtre pel que fa a la informació per la canalla, d'aquesta manera podem veure que:

  • El divendres 31 d'agost a les 19:30 hi ha Seguici Inaugural amb la Colla de Gegants i Capgrossos, Colla Vella de Diables, Colla de Grallers, Colla de Trabucaires, Colla de Draconaires, Colla de Castellers de Santa Coloma, Triballcoloma i Casa de Aragón Virgen del Pilar que faran el recorregut: Passeig de Mossén Jaume Gordi, Carrer Rafael de Casanova, Carrer Irlanda, Rambla St. Sebastià i Plaça de la Vila.

  • El dissabte dia 1 de setembre, als Jardins de Can Sisteré a les 11h, Los Caneca Show faran animació infantil.  A les 18h, el Circ Pànic farà l'espectacle "L'home que perdia els botons". A la nit, a les 22h, a la Plaça de la Vila, com cada any Correfoc (es recomana seguir les indicacions oportunes per a gaudir d'aquest passeig amb foc en condicions òptimes).

  • El diumenge 2, als Jardins de Can Sisteré, a les 11h "Contes del Cel" i a les 18h "Zum" on unes abelles ens faran cantar i ballar.

  • El dilluns 3, a les 18h hi ha espectacle itinerant des de la Plaça de la Vila, "Perkus + Totem". Titelles i màscares gegants que dansen i passegen al ritme de la música. A les 22:30 Castell de focs al Parc Europa.
 Durant tots el dies, entre el pont de la B-20 i el parc de Can Zam, fira d'atraccions fins les 3 de la matinada.

Ens veiem a la Festa Major d'Estiu...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada