dijous, 14 de març del 2013

DESENVOLUPEM LA CREATIVITAT QUE PORTEM?



Aquest post està dedicat a la creativitat. Estem aprenent molt al curs de la psicòloga Dolors Reig @dreig (#creacap) "Potenciación de la creatividad" i és que la CREATIVITAT la tenim tothom, uns més desenvolupada que altres. Cal entrenar-la... cal confiar que és així...


Tothom tenim el nostre punt de vista, les nostres necessitats, el nostre punt de mira i per tant tots, dintre d'aquest món i dintre del nostre món que percibim (el del dia a dia) veiem unes necessitats que algú altre que viu a 100 km no ho veu igual, ja que aquest observa unes altres.



Observar, detectar, creure, motivar-nos per voler crear, transformar, canviar el que veiem... GUAAAAAAAA.



Per altra banda cal veure la creativitat no solament desenvolupada per artistes, escriptors, il.lustradors, ballarins... la creatividad pot aplicar-se en aquelles professions diguéssim més sèries, com metges, advocats, ... La creativitat porta intrínseca la necessitat d'expressar-se envers els altres, per tant porta intrínseca la empatia cap als altres. 

Aquesta foto és creativitat total, empatia envers al pacient infantil... són metges i personal sanitari que s'han posat d'acord en posar remei a la por del nen de passar per un tub de ressonància magnètica.... fantàstic... una dada: del 80% dels nens que es sedàven per a fer la prova s'ha passat a un 10% amb aquesta fantàstica idea... 

















Us deixem la menció que Dolors ens ha deixat en el seu blog com a exemple de creativitat que va oferir Yolanda López del nostre blog; la història d'un noi, Matt Harding, que va decidir viatjar pel món i contagiar a tothom amb el seu ball viral.... Cliqueu aquí.

De moment nosaltres ens sembla un gran exemple de camí de vida que ha escollit aquesta persona; una marca publicitària fins i tot l'ha fitxat perque segueixi fent el que fa.

Si vols votar per a que vingui Matt a Santa Coloma de Gramenet a ballar ho pots fer aquí; nosaltres ja ho hem fet ;)

L'Hemisferi dret del nostre cervell demana desenvolupar-se amb la creativitat, vols ajudar-lo?

LA CANALLA TÉ PLANS




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada