dimecres, 7 de novembre del 2012

VIOLETA A LA PLAÇA DE LA VILA

Per què no anem dones, nens i nenes..., dilluns 26 de novembre, a les 18h, a la Plaça de la Vila amb paraigües violetes?

Aquesta kdd és en rebuig de la violència envers les dones (recordem que el 25 és el dia Internacional contra aquest tipus de violència).

Podeu comprar els paraigües violeta a 2€ al CIRD, Plaça Montserrat Roig, 1. Horari: de dilluns a divendres de 9:30 a 13h i els dimecres, a més a més, de 16 a 18:30h. Si cliqueu aquí us recordem el post de la plaça on està ubicat aquest centre.


Per què no fem una #mareavioleta?

Aquí podeu veure un petit video del discurs que es va fer....


Us deixem tota la informació que tenim...

Participa de la iniciativa "UNA PLAÇA DE LA VILA VIOLETA en rebuig de la violència vers les dones"Amb motiu de la commemoració del 25 de Novembre, Dia Internacional contra la violència vers les Dones, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i el Consell de les Dones per a la Igualtat, us volem convidar a l’acte de ciutat que tindrà lloc el dia 26 de novembre, a les 18h, a la Plaça de la Vila.

L’acte consistirà en una concentració ciutadana durant la qual es portarà a terme una actuació o performance per omplir de paraigües oberts de color violeta l’espai de la plaça. 

L’objectiu d’aquesta actuació, basada en una idea original del grup de dones Artemis, és treure al carrer, de manera simbòlica, la xacra social de la violència masclista, de manera que durant una estona omplim de color violeta la Plaça de la Vila, en rebuig de la violència vers les dones.

Per tancar l’acte, es llegirà el manifest institucional elaborat amb motiu de la diada.

Tothom està convidat a acompanyar-nos durant aquest acte.

Així mateix, totes les persones que ho desitgin poden adquirir, per 2 euros, un paraigües de color violeta per tal de formar part del performance, en el qual cadascú podrà escriure una frase de rebuig de la violència vers les dones. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada